Sexy   »   Znane kobiety - katalog   »   Eva Longoria - gotowa na wszystko

Znane kobiety - katalog

rss

Eva Longoria - gotowa na wszystko

2009.04.25//  R. Pawlikowski
Eva Jacqueline Longoria Parker – amerykańska modelka i aktorka.
Eva Longoria
Eva Longoria
Eva Longoria

Eva Longoria Eva Longoria
Eva Longoria Eva Longoria
Eva Longoria Eva Longoria

Eva Jacqueline Longoria Parker (ur. 15 marca 1975 w Corpus Christi). Żona koszykarza NBA San Antonio Spurs, Tony'ego Parkera. Najbardziej znana z roli w serialu telewizyjnym Gotowe na wszystko oraz w komedii Nawiedzona narzeczona. Obecnie jest twarzą firmy kosmetycznej L'Oréal Paris oraz lodów Magnum. Od 2007 roku prezentuje nową kolekcję sportowo-wakacyjną Bebe Sport.

Eva Longoria Parker została wybrana przez czytelników pisma Maxim najseksowniejszą kobietą świata.

Eva Longoria Eva Longoria
Filmografia:
  • 2008: Lower Learning jako Rebecca
  • 2008: Nawiedzona narzeczona jako Kate
  • 2007: Dziewczyna moich koszmarów jako Consuela
  • 2006: Strażnik (The Sentinel) jako Jill Marin
  • 2005: Ciężkie czasy (Harsh Times) jako Sylvia
  • 2005: Hustler's Instinct jako Vanessa Santos
  • 2004: Se?orita Justice
  • 2004: Medium (The Dead Will Tell) jako Jeanie
  • 2004: Carlita's Secret jako Carlita
  • 2004: Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
  • 2003-2004: Obława (Dragnet)
  • 2001-2003: Żar młodości (The Young and the Restless
Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Piękna modelka w zmysłowej czarnej bieliźnie



Wpisz kod


Aby komentować pod stałym nickiem - lub zarejestruj.
Komentarze do:
Eva Longoria - gotowa na wszystko

Newsletter

Newsletter

W dziale High-Tech

W dziale Motoryzacja

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

W dziale Extreme

W dziale Lifestyle

  • Święta to czas prezentów. Jeśli mamy w domu fana sportu, nie tylko piłki, to warto pomyśleć o...

W dziale Sport

W dziale Kultura

  • Przed nami chłodniejsza i bardziej ponura część roku. Zimą i jesienią dni są krótsze, a my więcej...

W dziale Gry



Do góry  //  Sexy   »   Znane kobiety - katalog   »   Eva Longoria - gotowa na wszystko