Sexy   »   Znane kobiety - katalog   »   Carmen Electra - od Baywatch do Playboya

Znane kobiety - katalog

rss

Carmen Electra - od Baywatch do Playboya

2009.05.06//  R. Pawlikowski
Carmen Electra (właśc. Tara Leigh Patrick, ur. 20 kwietnia 1972 w Sharonville) - amerykańska aktorka, piosenkarka i modelka. Była członkini The Pussycat Dolls.

Uczęszczała do School for Creative and Performing Arts w Cincinnati i ukończyła Princeton High School w Sharonville. Po przeniesieniu się do Kalifornii za namową muzyka Prince'a przyjęła pseudonim Carmen Electra. Podpisała kontrakt z Paisley Park Records, wytwórnią Prince'a, i nagrała płytę.
Carmen Electra Carmen Electra
Carmen Electra Carmen Electra
Carmen Electra Carmen Electra

Od 1995 pojawiała się w telewizji. W maju 1996 jej zdjęcia po raz pierwszy pojawiły się w Playboyu. W latach 1997-1998 występowała w serialu Słoneczny patrol.

Jej były mąż to muzyk Dave Navarro.
Filmografia:
  • 2008 Totalny kataklizm jako Piękna zabójczyni
  • 2008 Poznaj moich Spartan jako Królowa Margo
  • 2007 Słodka jak cukierek jako Candy
  • 2006 Wielkie kino (Epic Movie) jako Mystique
  • 2006 Straszny film 4 (Scary Movie 4) jako Holly
  • 2006 Komedia romantyczna (Date Movie) jako Anne
  • 2005 Przewrotne szelmy jako Lauren
  • 2005 Fałszywa dwunastka II (Cheaper by the Dozen 2)
  • 2005 Dr House (Three Stories) jako ona sama
  • 2005 Dirty Love jako Michelle
  • 2004 Monster Island Jako ona Sama
  • 2004 Starsky i Hutch jako Staci
  • 2004 Method & Red jako Kerri Norris
  • 2003 Słoneczny Patrol - Ślub na Hawajach
  • 2003 Córka mojego szefa (My Boss's Daughter) jako Tina
  • 2002 Wrobieni (Whacked!) jako Laura
  • 2001 Sztuka rozstania (Get Over It) jako Moira
  • 2000 Straszny film (Scary Movie) jako Drew Decker
  • 1999 Życie seksualne ziemian
  • 1998-1999 Zatoka Marlina (Hyperion Bay) jako Sarah Hicks
  • 1998 Słoneczny Patrol: Biały piorun
  • 1997 Operacja: Hamburger (Good Burger)
  • 1989-2001 Słoneczny patrol (Baywatch)
Carmen Electra Carmen Electra
Carmen Electra Carmen Electra
Carmen Electra Carmen Electra

Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Piękna modelka w zmysłowej czarnej bieliźnie



Wpisz kod


Aby komentować pod stałym nickiem - lub zarejestruj.
Komentarze do:
Carmen Electra - od Baywatch do Playboya

Facebook

Newsletter

Newsletter

W dziale Sport

W dziale Lifestyle

  • Święta to czas prezentów. Jeśli mamy w domu fana sportu, nie tylko piłki, to warto pomyśleć o...

W dziale Extreme

W dziale Kultura

  • Przed nami chłodniejsza i bardziej ponura część roku. Zimą i jesienią dni są krótsze, a my więcej...

W dziale Motoryzacja

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

W dziale High-Tech

W dziale Gry



Do góry  //  Sexy   »   Znane kobiety - katalog   »   Carmen Electra - od Baywatch do Playboya