Sexy » Znane kobiety - katalog » Agnieszka Włodarczyk - nago, na ekranie i w tańcu

Znane kobiety - katalog

rss

Agnieszka Włodarczyk - nago, na ekranie i w tańcu

Agnieszka Włodarczyk
2009.04.05  //  R. Pawlikowski
Agnieszka Włodarczyk (ur. 13 grudnia 1980 roku w Sławnie).Jako piętnastolatka została wybrana Miss Nastolatek.  Rozgłos przyniosła jej rola Agnieszki, siostry Czarka (Cezary Pazura) w sitcomie Polsat Macieja Ślesickiego 13 posterunek (1997-98, 2000).

Na kinowy ekran trafiła w filmie sensacyjnym Macieja Ślesickiego Sara (1997) jako córka gangstera (Marek Perepeczko) u boku Bogusława Lindy i Cezarego Pazury.

W 2008 roku wzięła udział w 3 edycji Gwiazdy tańczą na lodzie, w którym dotarła do finału.
Agnieszka Włodarczyk Agnieszka Włodarczyk
Agnieszka Włodarczyk Agnieszka Włodarczyk
Agnieszka Włodarczyk nago Agnieszka Włodarczyk nago
Ma na koncie kilka sesji nago w magazynach CKM i Playboy.

Filmografia:
Filmy kinowe:
  • 2006: Job, czyli ostatnia szara komórka jako Karolina
  • 2004: Nigdy w życiu! jako Jola Zabłocka  
  • 2002: Komedia Więzienna
  • 2002: E=mc² jako Stella
  • 2002: Rób swoje, ryzyko jest twoje jako Telimana
  • 2001: Poranek kojota jako pielęgniarka
  • 2000: Chłopaki nie płaczą jako pielęgniarka
  • 1999: Pierwszy milion jako Prostytutka
  • 1997: Sara jako Sara
Seriale TV:
  • 2009: Pierwsza miłość jako Anna
  • 2008: Ja wam pokażę 2! jako Irenka
  • 2007: Ja wam pokażę! jako Irenka
  • 2006: My baby jako Zosia
  • 2005: Dziki 2: Pojedynek jako Magda
  • 2004: Talki z resztą jako Narzeczona Kazika
  • 2004: Dziki jako Magda
  • 2001: Zostać miss jako Tekla Kaczmarek
  • 2000-2009: Plebania jako Weronika "Wiki" Potoczny
  • 2000: 13 posterunek 2 jako Agnieszka
  • 2000: Na dobre i na złe jako Basia, dziewczyna Mirka (gościnnie)
  • 1999: Pierwszy milion jako blond piękność
  • 1997-1998: 13 posterunek jako Agnieszka Cezary

Agnieszka Włodarczyk Agnieszka Włodarczyk


Aby napisać komentarz lub zarejestruj.
0
Komentarze do:
Agnieszka Włodarczyk - nago, na ekranie i w tańcu

Newsletter

Newsletter

W dziale Biznes, Finanse, Prawo

W dziale Sport

W dziale High-Tech

  • Samsung zaprezentował smartfona Galaxy Mega 2. Nowy model posiada 6-calowy ekran i zastąpi na...

W dziale Motoryzacja

W dziale Extreme

W dziale Lifestyle

W dziale Celebrity

W dziale Kultura

W dziale Gry



Do góry  //  Sexy » Znane kobiety - katalog » Agnieszka Włodarczyk - nago, na ekranie i w tańcu